Lapas

sestdiena, 2012. gada 18. februāris

Nūdeles gulašmērcītes apskāvienā!




Mums būs nepieciešams:
600g cūkgaļa
2 vidēja lieluma sīpoli
2 vidēja lieluma burkani
1 paprika
1 buņdžiņa konservēti tomāti(maza buņdžiņa)
2 lieli sālīti gurķi
skābais krējums ap 100-200ml
garšvielas
Olu nūdeles (daudzuma atkarīgs no ēdāju skaita)

Pagatavošana:

Gaļu sagriežam gabaliņos,var lielākos un mazākos.Es sagriezu mazos.Liekam cepties nelielā eļļas daudzumā uz mazas uguns.Pa to laiku sasmalcinam sīpolus un sarīvējam uz rupjās rīves burkānus.

Šos dārzeņus liekam klāt gaļai un sautejam zem vāka.





Papriku un sālitos gurķus sagriežam mazos gabaliņos un arī liekam kopējā pannā,turpinam sautēt.
Pievienojam sablenderētus tomātus.(tā kā man bija konservēti veseli tomāti)

Pievienojam garšvielas pēc garšas,pēc vēlēšanās.

Visu izmaisam un sautējam līdz gaļa mīksta,tad pievienojam skābo krējumu un pasautējam vēl 5 minūtes.Skābā krējuma daudzums atkarīgs cik biezu vai šķidru mērcīti vēlamies.


Izvāram olu nūdeles un pasniedzam ar gulaša mērcti.








Nav komentāru: