Lapas

piektdiena, 2012. gada 27. janvāris

Creme bonjour deserta torte.



Sastāvdaļas:

- 500g skabais krējums 20%,25% vai 30%

-Rama Creme bonjour bez piedevām 1 paciņa (zila paciņa)

- 1/3-1/2 glāze cukurs (glāzes tilpums 250ml)

- vaniļas cukurs pēc garšas

- krāsainās marmelādes

- 1/2 glāze piens

- 1 paciņa želatīns

- 1 paciņa cepumi Selga brūnie,bet jūs variet ņemt kādi jums garšo


- 80g sviests Cepumus sablenderējam pievienojam izkausētu sviestu,izmaisam un liekam traukā,izlīdzinam. Skābo krējumu kā ierasts putojam ar cukuru un vaniļu līdz izveidojas stingra masa.tad pievienojam Rama Creme bonjour un vēl saputojam.

Želatīnu iemaisam pienā,pagaidam līdz uzbriest un tad uzsildam līdz 80grādiem un izmaisam līdz izšķīst.Želatīnu pielejam pie krējuma un vēl saputoajm. Marmelādi sagriežam mazos gabaliņos un iemaisam krējuma masā.Šo masu lejam uz cepumu pamatnes un liekam ledusskapī,ja vēlamies deserta virsu arī izdekorējam.



Nav komentāru: